Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 Katselet ruskeaa puista isoa tallia, kauempana punaista ja uudempaa rakennusta, ja vielä yhtä tallia kaukana. Kierrät ympäriinsä pihaa, ja silmiisi osuu ainakin 15 tarhaa, ei, enemmänkin, suurien laitumien lankoja kauempaa, maneesi, pihatto, kenttä... Mitä kaikkea paikka pitääkään sisällään? Mietit ja kävelet tutkien paikkoja. 

• Karsinajärjestys  • Tarhausjärjestys • Hoitajat • Yksityisten omistajat

STALLUNGEN RUNDE - TALLIKIERROS

Reliefin mailla on kolme tallia. Suuri ruskea puinen talli, joka on myös päätalli. Kauempana punainen puinen tallin, joka on pikkutalli.
Pienen mäen päällä on maneesi, ja siinä kiinni vasemmallapuolella yksityistalli. Vastapäätä maneesia hieman kauempana on pihattotarha, jossa on kolme pikkuponia, ja suuri työhevonen. Yksityistallin edessä on 5 sopivan kokoista tarhaa, päätallista katsottuna pienen mäen lopussa on 15 tarhaa, hieman sekalaisesti, ja niissä erinäköisiä hevosia. Osa näistä tarhoista on todella kaukana tallista. Pikkutallin takana ovat loput 6 tarhaa. Pikkutallista suoraan eteenpäin, pienen mutkan takana on suuri ratsastuskenttä hieman kuluneilla aidoilla.


     

Päätalli on ruskea, vanha 30 karsinainen, josta löytyy myös rehu-, varustehuone, sekä pesukarsina. Vanhasta ulkonäöstään huolimatta, talli on sisältä oikein kodikas ja lämmin. Jokaisessa karsinassa on automaatti juomakaukalo, ja seinään ruuvattu ruokakaukalo. Tallin vintti on toimisto, ja oleskelu tilaksi suunniteltu ja kunnostettu. Portaat vintille löytyvät varustehuoneen päästä oven takaa. Päätallin perällä on kuivike-, ja heinävarastot joihin pääsee vain ulkokautta. Päätalli on ns. jaeuttu puoliksi, uudeksi ja vanhaksipuoleksi. Uudemmalla puolella on 10 lisäkarsinaa, joista osa on käytössä. 

Pikkutallista löytyy 10 karsinaa, ja rehu-, ja varustehuone. Pesupaikkaa ei pikkutallissa ole. Talli on kuitenkin varsin kodikas, ja on enemmän rauhasta nauttiville hevosille.

Yksityistallista löytyy 5 karsinaa, ja siellä on vain yhdistetty rehu&varustehuone. Talli on rauhallisempi kuin muut, vaikka seinän takana onkin maneesi.

  

Laajat maastot takaavat sen, että jokaiselle on jotakin. Reittejä löytyy puolentunnin reiteistä monen tunnin vaelluksiin. Mahdollisuuksia on lähteä metsikköön, ja sieltä vaikka kiipeilemään, tai mennä pelloilla. Tai miten sitten haluaakaan. 
Myös muutama maastoesterata löytyy, jos joku haluaa koettaa. Läheltä tallia löytyy myös joki, joka on monessa kohtaa uittokelpoinen.


  


Kuvat © Vapaasti By AK
 

©2018 Relief Stable - suntuubi.com